banner

Вероватно неће бити претеривање назвати ВхатсАпп једном од 3 најбоље друштвене мреже на свету. Недавно је достигао рекорд од 27 милијарди порука у једном дану (да, то је милијарда са 'б') тако да би требало уклонити све сумње које бисте могли имати о његовој популарности. ВхатсАпп је за многе постао уствари алат за слање текстуалних порука. „Вхатсапп ме“ је нови „текст ме“, чини се.

Ако је ВхатсАпп начин на који комуницирате с другима већину времена, онда је то морао постати велико спремиште ваших разговора, и важних и тривијалних. Можда желите да га закључате лозинком како бисте га сакрили од знатижељних очију или својих злих пријатеља.

Супер савјет: Научите како компримовати видео снимке за слање преко ВхатсАпп-а.

ВхатсАпп не долази са подразумеваним начином да га закључате лозинком (требало би ако мене питате). Али Андроид корисници не требају бринути, јер за то постоје апликације! (корисници иОС-а, без намера). Погледајмо данас две такве апликације.

1. Закључавање ВхатсАпп-а

ВхатсАпп Лоцк може вам помоћи да осигурате свој ВхатсАпп четвороцифрени ПИН. Интерфејс је лако разумети, а систем је брзо имплементирати. Након што га преузмете и инсталирате, требало би да видите ан Унесите свој ПИН екран.промените подразумевану локацију инсталације Виндовс 8

Након што подесите ПИН, на следећем екрану ћете га прво морати укључити преко клизача на дну.

Једном када то учините, требало би да видите опцију за Време аутоматског закључавања. Ово вам омогућава да подесите тајмер за аутоматско закључавање ВхатсАпп-а помоћу лозинке. Максимално време за које се може подесити је 15 минута.

Предлажем да подесите време аутоматског закључавања од 2 до 4 минуте. То би требало да служи као баланс између досадности и заштите.

Можете променити и ПИН. Али четвороцифрени ПИН је једини начин да поставите лозинку. Не можете поставити закључавање узорка или лозинку дужу од 4 цифре. Али осим овог малог упозорења, сматрао сам да је апликација прилично добра. На мојим тестовима је функционисало беспрекорно, закључавајући ВхатсАпп одмах кад је требао. Такође, упркос томе што је бесплатна апликација, огласа током његовог подешавања је мало и не наилазе на опције. Све у свему, импресивна апликација за закључавање ВхатсАпп-а.

добар тип за писање

2. Закључајте за ВхатсАпп

Лоцк фор ВхатсАпп је још једна апликација за заштиту ВхатсАпп лозинком, а главна разлика између ове и оне о којој смо горе расправљали је та што нуди начин постављања узорка као лозинке за ВхатсАпп.

Након што поставите закључавање узорка, имате и избор да поставите конвенционалну лозинку на бази броја или алфабета.

Али након тога, долази корак који би многима могао бити нарушавајући договор. Од вас се тражи да прихватите уговор о лиценци који јасно каже да ће апликација додати обележивач вашем прегледачу, изменити његову почетну страницу и икону на почетном екрану за обављање претрага. Овако апликација зарађује новац и можете је користити само ако пристанете на ове услове.

андроид родитељска контрола

Једном када прихватите споразум, можете приступити екрану са подешавањима на коме се закључавање може омогућити и врсту лозинке.

На мојим тестовима, ова апликација је показала неко заостајање док је закључала ВхатсАпп. Могао сам да видим увид у контакте и четове пре него што их закључају.

Завршна реч

Све у свему, прва апликација на листи (ВхатсАпп Лоцк) је јасни победник. Има боље интерфејс, не тражи да пристанете на инсталирање непотребних икона и ради боље. Једини разлог зашто бисте можда желели да кренете са другим је ако преферирате закључавање узорка као лозинку и вољни сте да занемарите благи штуцање у перформансама због тога.

Топ слика кредита: абулхуссаин