banner

Иако је ПС3 дизајниран углавном као машина за игре, то не значи да не може ни друге задатке обављати сасвим способно, а прегледавање веба је један од најзанимљивијих од њих. То би могло рећи, без да знате много о томе како ваш веб претраживач ПС3 ради, ваше искуство прегледавања на вашој машини за играње може се завршити далеко мање од идеалног.

Како бисмо вам помогли да најбоље искористите свој веб прегледник ПС3, ево неколико стварно савршених савета који ће знатно побољшати ваше искуство прегледавања на њему.

гоогле сачуване фотографије

1. Умањивање прозора прегледача

Отворите веб прегледач на ПС3 крећући се ка Мрежа на КСМБ-у, а затим се помичите према доље док не пронађете претраживач. Након што га покренете, отворите било коју веб локацију коју желите на њему.Када је веб локација отворена, на ПС3 контролеру притисните Р3 (кликните десну палицу контролера) да бисте увећали веб локацију.

2. Отворите и прегледајте више Виндовс прегледача

Када отворите веб прегледач на ПС3 и отворите веб локацију на њему, притисните тастер Троугао дугме и на Филе мени, изаберите Отвори у новом прозору да отворите другу веб страницу поред оне која је већ активна. На овај начин можете да отворите више прозора прегледача. Можете се кретати између ових прозора прегледача притиском на или тастере Р2 или Л2.

Супер савјет: Ако желите да отворите било коју везу у тренутно активном прозору прегледача, само поставите курсор преко везе, а затим притисните и задржите тастер Кс дугме. На сличан начин, да бисте затворили тренутно активни прозор вашег прегледача ПС3, притисните и задржите Круг дугме.

предатор смислу преузимање хелиос 300

Након што сте отворили више прозора прегледача, притисните Л3 (кликните доле левом палицом контролера) да бисте ушли у режим више страница, где можете да се крећете кроз све отворене прозоре и изаберете онај који желите да прегледате.

Након што одаберете прозор који желите да видите, поново притисните Л3 да га „активирате“.

3. Убрзајте свој Интернет претраживач ПС3

Само зато што је овај прегледач на вашем ПС3, то не значи да не трпи проблеме од којих трпе више 'традиционални' прегледачи. Као такав, ваш ПС3 прегледач такође може почети да пати од спорог времена учитавања.

Да бисте то решили или да бисте барем побољшали брзину прегледача, притисните дугме троугла са отвореним било којим прозором прегледача, а затим у Алати менија, помичите се према доле и изаберите Избриши колачиће. Затим се помакните још више и изаберите Избриши предмеморију овог пута.

апликација за дељење пописа

Након овога приметићете да се брзина вашег прегледача ПС3 поприлично побољшала.

4. Закључајте свој Интернет претраживач ПС3

Иако ПС3 можда није идеалан начин за прегледавање путем Интернета, прегледач није само у потпуности функционалан, већ је и више него довољно способан. Ако имате децу код куће, можда бисте желели да им спречите приступ било којој забрањеној веб локацији коју сте можда већ блокирали на другим уређајима код куће.

Да бисте омогућили закључавање веб прегледача на ПС3, идите на Подешавања на КСМБ-у и дођите до Безбедносне поставке. Тамо изаберите Контрола покретања Интернет прегледача опцију и подесите било који четвороцифрени код по вашем избору да бисте блокирали прегледач.

Амазон видео лимит за преузимање

Ето га. Обавезно у потпуности искористите ове једноставне, али врло корисне савете за побољшање прегледавања на ПС3.