banner

Произвођачи телефона почели су да избегавају 3,5 мм прикључак за слушалице. Да, постоји неколико изузетака, али то су и они - изузеци. Са светом који бежично бежично иде на пут да омилите ожичене слушалице / слушалице. Срећом, овај проблем се може спречити уз помоћ Блуетоотх пријемника.

Ови малени уређаји удишу живот у жичане уређаје попут музичког система аутомобила. Те уређаје морате прикључити на 3,5 мм АУКС излаз. Осим тога, они не коштају много и сносе трошкове надоградње на нови звучни систем или куповину нових Блуетоотх слушалица.

Прочитајте даље како бисте сазнали неке од најбољих и најповољнијих Блуетоотх аудио пријемника који уравнотежују изглед и функционалност.

Такође на Гуидинг Тецх

6 најбољих водоотпорних Блуетоотх звучника испод Рс. 6.000

Опширније

1. ЦроссБеатс Мини Блуетоотх пријемник

Купи

ЦроссБеатс Мини Блуетоотх пријемник

ЦроссБеатс Мини Блуетоотх пријемник је уређај у облику оловке који обећава одличне перформансе - било да је квалитет звука бежичне повезаности. Врло је једноставно да га подесите, а све што требате је да га прикључите у АУКС порт вашег аутомобила или у жичани звучник, а затим га упарите као да упарите телефон. Поред тога, може поднијети и двоструке везе.андроид портретно осветљење

Резервна копија батерије је сасвим пристојна. Једном напуни, овај мали уређај траје до 5 сати. Опет, батерија већине Блуетоотх бежичних уређаја јако зависи од нивоа јачине звука.

Међутим, квалитет израде овог производа није тако сјајан. Ако одлучите да га купите, можда ћете бити мало пажљивији у руковању с њим.

2. Цубетек Блуетоотх аудио пријемник

Купи

Цубетек Блуетоотх аудио пријемник

Још један високо прегледани Блуетоотх аудио пријемник је онај компаније Цубетек. Долази са одвојивим металним прикључком од 3,5 мм. Дакле, ако желите да га употребите на свом жичном звучнику или у музичком систему вашег аутомобила, пин остаје на. Сасвим природно, ако ћете морати да га користите са слушалицама, мораћете да извадите пин. Супер, зар не?

Дакле, ако нисте у реду са мало већим Блуетоотх пријемником, можете размислити о томе да га купите. Друго, долази са резервном копијом од око 6 сати и потребно јој је само 1,5 сати.

Па, кад је у питању главна карактеристика - квалитет звука, то не разочара. Пронашао је много прималаца, захваљујући свом добром квалитету звука.

3. Блуетоотх пријемник Тантра Флуке Про

Купи

Блуетоотх пријемник Тантра Флуке Про

Ако желите мало елегантан Блуетоотх пријемник необичног изгледа, требало би да проверите Тантра Флуке Про. Долази у три дела - глава, УСБ кабл за пуњење и АУКС излазни кабл. Главу можете причврстити негде у близини управљача вашег аутомобила тако да се тастерима лакше приступа, док друга два кабла иду на своја уобичајена места. Захваљујући УСБ Типе-А каблу, не морате бринути да ћете повремено пунити уређај.

Флуке Про пакује вишенаменско дугме помоћу којег можете одговарати / одбијати позиве. Тантра тврди да уређај реагује и на гласовне команде.

Упућивање и примање позива је глатка ствар с њим и многи корисници су изјавили да Флуке Про пружа јасан звук.

А исто се може рећи и за квалитет звука. Нема заостајања и муцања, а омиљене песме можете мирно слушати.

Међутим, мораћете да се позабавите жицама на инструментној табли.

Такође на Гуидинг Тецх

#Буиинг Гуидес

Кликните овдје да бисте видјели нашу страницу с водичима о куповини

4. Блуетоотх пријемник ВееДее Ј19

Купи

ВееДее Ј19 Блуетоотх пријемник

Блуетоотх пријемник ВееДее Ј19 има неколико важних функција. Као прво, долази са Блуетоотх 5.0, што значи да ћете добити бољи квалитет звука и дужи домет, а да не спомињемо двоструке везе. А ни резервна копија батерије није лоша. Са једним пуњењем, Ј19 пружа 10 сати играња. Поред тога, фактор форме многи воле. То је једноставан уређај у облику оловке где се 3,5-милиметарски прикључак за слушалице повезује на АУКС порт стерео уређаја вашег аутомобила.

Поред тога, на врху се налази дугме које вам омогућава контролу репродукције или примање / одбијање позива. А контролери јачине звука на ивици вам омогућавају лако подешавање јачине звука.

Када је у питању квалитет звука, многи корисници су га похвалили на Амазону због његове јасноће, а исто се може рећи и за квалитет микрофона. Постоји минимално заостајање и можете нормално водити разговор.

Једини проблем овог производа је поступак поновног упаривања. Понекад Ј19 не успе да се аутоматски повеже са упареним телефоном након укључивања мотора. Иако мало пригушује искуство, проблем ручним искључивањем решава проблем. Ако ово није велики прекидач за вас, размислите о куповини овог производа.

5. ФииО уБТР ХиФи Блуетоотх пријемник

Купи

ФииО уБТР ХиФи Блуетоотх пријемник

Ако погледате изблиза, горе наведени Блуетоотх пријемници су основни. Немају Блуетоотх кодек који би побољшао ваше музичко искуство. Дакле, ако тражите унапређено музичко искуство, можете размотрити ФииО уБТР ХиФи Блуетоотх пријемник. Ово долази са Куалцомм ЦСР8645 Блуетоотх чипом и додатним појачалом који ће вам пружити врхунски квалитет звука, нешто што је одјекнуло многим корисницима у одељку са рецензијама на Амазону.

Има сличан дизајн где у уређај можете прикључити 3,5 мм прикључак за слушалице. Поред тога, раван дизајн осигурава да не изгледа чудно када га закачите за овратник кошуље. Долази са уобичајеним звоњавама попут уграђених микрофона и звучника на ивицама.

Међутим, карактеристика која овај производ издваја од осталих је његова подршка за Блуетоотх кодеке попут аптКс, СБЦ и ААЦ. Дакле, ако ваш телефон подржава те кодеке, уживаћете у песмама без заостајања и високе резолуције.

Животни век батерије прилично је пристојан јер ХиФи ФииО уБТР пружа више од 8 сати уз само пуњење. Међутим, он има свој удео у проблемима. За једну, њен опсег је низак и има тенденцију лако прекинути везу.

Стога бисте можда требали размотрити ово ограничење уколико планирате да га купите, посебно ако планирате да се крећете телефоном док држите пријемник повезан са звучником.

Такође на Гуидинг Тецх

Шта су Блуетоотх профили и зашто би вас требало бринути

Опширније

6. Тантра Магицо Смарт Мини

Купи

Магиц Тантра Смарт Мини

Ако сте на тржишту елегантног Блуетоотх пријемника са напредним контролама, можете погледати Тантра Магицо Смарт Мини. Обећава брзо упаривање и можете га користити на аутомобилу или на слушалицама / слушалицама. Живот батерије је сасвим пристојан, а позиви су углавном без буке у позадини.

Компанија такође испоручује клип за ваздух заједно са производом. Ово можете закачити у вентилационим отворима вашег аутомобила како бисте имали директан приступ до њега. То олакшава контролу јачине звука или одговарање или одбијање позива.

Уз овај производ добијате и копчу за огрлицу која се користи док је повезана са слушалицама / слушалицама.

Долазећи до квалитета звука, корисници су га похвалили због његове вјерности звуку. А за своју цену такође нуди добар асортиман. Као што корисник Схалабх истиче, „Једноставно повезивање, Блуетоотх конекција добра. Блуетоотх је повезан преко уређаја од 25 стопа '.

На крају, али не најмање битно, мали је и гладак и нема лепљив изглед који је уобичајен код неких производа из овог ценовног ранга. Међутим, ако га прикачите за оковратник кошуље, можда бисте зарадили неке занимљиве погледе.

увек на приказним сликама

Иди бежично

Дакле, ако сте икада желели да појачате музику на свом старом пару слушалица, Блуетоотх пријемници су одговор. Помоћу њих можете се опростити од гњаваже жичних веза. Само се постарајте да имате одговарајући клип и добро идете.

Следеће: Желите да ваше слушалице звуче најбоље? Прочитајте пост у наставку да бисте сазнали о неким од најбољих басс-тешких слушалица у Индији.