banner

Инстаграм има више од милијарду месечних посетилаца, а апликација га чини вредним местом за посету. Креатори додају нове функције да би корисници могли да буду ангажовани. Пре само неколико дана Инстаграм је покренуо листу блиских пријатеља ради прича. Пре тога су дебитанти налепнице са именима и питањима.

Наљепница Питања дио је Инстаграм наљепница приче које се такође редовно ажурирају. Чини се да наљепнице полако замјењују емојис и такође чине приче привлачнијим. Недавно је ВхатсАпп у своју апликацију додао и функцију наљепница.

Инстаграм нуди гомилу налепница. Ту спадају статични, анимирани, кликови, увећани емојиси и интерактивни. У овом водичу ћемо вам рећи значење ових Инстаграм налепница.

Хајде да почнемо.

Налепнице које се могу кликнути

Налепнице на које се може кликнути имају одређену везу или адресу за обављање одређене функције када их додирнете.1. Налепница локације

Када тапнете на налепницу локације, Инстаграм ће вам показати локације у близини, у зависности од тренутне локације (под условом да је локација услуга активна на вашем телефону). Да бисте додали прилагођену локацију, тј. Локацију различиту од ваше тренутне, помоћу функције претраживања пронађите локацију.

Белешка: Можете користити само једну налепницу локације у причи.

Налепнице локације се могу кликнути. Значи, једном када су у причи, можете их додирнути и видети ту локацију на Инстаграму. Такође ћете моћи да видите и друге слике додате на ту одређену локацију.

Белешка: Морате омогућити локацију на свом уређају и дати дозволи Инстаграму да користи Локацијске услуге да бисте користили ову налепницу.

2. Споменимо налепницу

Ако желите да некога означите у својој причи, Инстаграм вам пружа прилагодљиву налепницу. Позната и као налепница која спомиње, потребно је да унесете првих неколико иницијала корисничког имена налога који желите да означите. Тада ће Инстаграм приказати релевантне резултате у кружним сличицама на дну. Куцните на рачун који желите споменути.

Једном када се објави прича са налепницом која се спомиње, означени корисник ће добити поруку у своју Инбок пошту. Они ће добити могућност да вашу причу поделе као своју, али само ако имате јавни профил.

екран за закључавање простора

Налепница за спомињање је такође могуће кликнути. Тако гледаоци лако могу да погледају и посете поменуте профиле.

Белешка: У причу можете додати више налепница за спомињање.

3. Хасхтаг налепница

Као што користите хасхтагове у уобичајеним постовима, тако можете и хасхтагове да користите у својим причама. Слично наљепници за спомињање, морате унијети првих неколико иницијала хасхтага који желите користити. Тада ће Инстаграм понудити предлоге на основу њега. Изаберите хасхтаг који желите да користите.

Опет, пошто се ради о налепници која се може кликнути, гледаоци који додирну налепницу биће преусмерени на страницу хасхтагова. Тако хасхтагови помажу у постизању ширег досега приче како више људи види и могу се претплатити на одређени хасхтаг.

галаки с10 плус камера

Гледатеље који су стигли са хасхтага моћи ћете видјети под опцијом Људи који су прегледали вашу причу.

Белешка: У причу можете додати само један хасхтаг.
Такође на Гуидинг Тецх

#инстаграм

Кликните овдје да видите нашу страницу са инстаграм чланцима

Аутоматски генерисане налепнице

Замислите да у своје приче додате тачан датум, време и временско стање. Али вам није потребно да снимате слике или додајете текст. Налепнице које аутоматски генерирају аутоматски информације о времену, времену и датуму.

1. Налепница датума и времена

Када снимите нову фотографију или је преузмете касније истог дана у вашој причи, видећете налепницу времена у којој се помиње време када је фотографија снимљена. Додирните налепницу да бисте се пребацивали између различитих врста сатова.

Ако га, пак, преузмете следећег дана или пренесете стару фотографију у своју причу, видећете налепницу датума уместо времена. За старе слике аутоматски се додаје налепница датума. У случају да га не желите, држите налепницу и повуците је према икони Избриши при дну. Обе ове налепнице користе информације са вашег уређаја.

2. Дневна налепница

Да бисте додали тренутни дан својој причи, морате да користите наљепницу за дан. За разлику од налепнице са датумом, ако пошаљете стару фотографију, она ће и даље додати тренутни дан, а не дан када је слика снимљена.

3. Временска налепница

Налепница Веатхер додаје тренутно време тренутне локације. Чак и ако отпремите старе слике, додаће се само тренутно време. Да бисте је променили из Фаренхејта у Целзијус, тапните на налепницу.

Такође на Гуидинг Тецх

Топ 15 савета и трикова о Инстаграм причи за 2018. годину

Опширније

Интерактивне налепнице

Можете боље ангажовати своје следбенике постављањем питања, мишљења или реакција. У ту сврху, интерактивне налепнице служе у сврху без превише напора.

1. Налепница за анкету

Претпоставимо да током куповине волите две хаљине и не знате коју да купите. Шта ако би пратиоци на Инстаграму могли гласати и обавестити их о њиховом избору. Управо то ради наљепница анкете.

Омогућује вам постављање питања и пружа две гледаоце могућности. Опције су подразумевано Да и Не, али можете их прилагодити према вашим потребама. Једном објављени, гледаоци могу гласати и видети резултате у стварном времену.

Моћи ћете да видите резултат и како је свака особа гласала под опцијом Ко је прегледао вашу причу. Можете чак да поделите резултате у својој причи.

2. Клизач емојија

Други начин да знате шта људи мисле о причи је употреба наљепнице емоји-ја. Као што знамо да су емојији привлачнији и боље описују наше емоције, коришћење ове налепнице помаже да се разуме реакција људи.

Ова налепница подразумевано има емојие срчаних очију, али можете је променити са плоче с емојијима на дну. Да бисте то учинили, тапните на емоји кад једном додате ову налепницу у своју причу.

Претпоставимо да док купујете телефон, збуњени сте између његових боја. Једноставно сликајте све варијанте боја и објавите их засебно на својој причи, а клизач емоји-ја на свакој од њих. Гледаоци ће морати да повуку клизач горе или доле да би показали своју реакцију на основу свог избора. Реакцију гледалаца моћи ћете видјети под опцијом Ко је прегледао вашу причу.

3. Налепница са питањима

Ову налепницу можете користити на два начина - постављате питање, а људи одговарају на њега или допуштају људима да вам постављају питања. Затим можете поделити одговоре на своју причу. Детаљно смо покрили налепницу са питањима, проверили занимљивости које можда о њој не знате.

Белешка: Одговори на налепнице са питањима нису анонимни. Када поставите питање или одговорите на налепници, аутор ће моћи да види ваше корисничко име.

Остале налепнице

Осим горе споменутих згодних налепница, своју причу можете учинити забавном и личном додавањем гифова, селфија, текста у облику меме и емојиса.

1. Селфие налепница

Ако желите да додате своју фотографију на врх било које слике или видео записа у причи, користите Инстаграм селфие налепницу. На ладици са налепницама додирните икону камере да бисте је додали. Затим употријебите икону за снимање на екрану да бисте снимили фотографију. Слике можете снимати само са предње камере свог уређаја.

где сам паркирао апликацију за аутомобил

Једном кад је снимљена, промените величину снимљене слике прстима и зумирањем. Такође можете променити стил слике тако што ћете га додирнути. Инстаграм пружа три стила за ову налепницу.

2. ГИФ налепнице

Између ГИПХИ-а, ГИФ налепнице су анимиране налепнице које додајете вашој причи. Док вам Инстаграм приказује Трендове ГИФ-ова, помоћу функције претраживања можете пронаћи одговарајући ГИФ за вашу причу. Слично другим налепницама, можете променити његов положај и величину превлачењем.

3. Изреке и слике

Док се крећете у прозору налепница, пронаћи ћете многе популарне изреке и слике. На пример, имате #тбт (Тхровбацк четвртак), Лит, Саваге, итд.

4. Емоји налепнице

Даље, испод изрека наћи ћете библиотеку емојија. Додирните било који емоји да бисте га додали. Разлика између додавања као налепнице и додавања као уобичајеног емојија је та што овде можете лако да промените величину налепница. Такође можете да додате више емојиса.

Такође на Гуидинг Тецх

Првих 11 савета и трикова о Инстаграм причи које треба да знате

Опширније

Наљепнице су упаљене

Од дана када је на Инстаграму дебитовао значајка Инстаграм прича, свет је завладао олујом. Људи користе своју креативност за стварање занимљивих прича. Употреба праве налепнице с одговарајућом причом може повећати ангажман и на личном и у пословном профилу.

Поред тога, можете чак додати своје или туђе постове у своје приче како бисте и више привукли своје задатке. Инстаграм зна како да привуче људе на своју апликацију. Дакле, сада је на вама ред.

Шта мислите о Инстаграм налепницама? Јавите нам у коментарима испод.