banner

У доба интернета, успостављање вашег интернета постало је најважније како би се успоставило ваше присуство и то важи и за предузећа. Да би се присуство боље осетило, Гоогле је сада најавио ажурирање које предузећима олакшава уређивање њихових уноса на претраживачу.

хроми иос гестикулација

Ових дана свако предузеће, било да се ради о ресторану или старт-упу, мора да постави своје име на мрежи како би обезбедили да корисници верују у њихов бренд, а нова Гоогле-ова пословна контролна табла са лако приступом ће помоћи предузећима у томе.како инсталирати профил на Аппле ТВ

'С више од 80% људи који претражују веб како би пронашли локалне информације, 1 важно је имати висококвалитетно присуство које приказује шта ваше пословање чини јединственим', изјавио је Гоогле.

Будући да се људи све више фокусирају на оно што виде када претражују, а не на оно што им се гуши грло оглашавањем на ТВ-у или другим медијима, листе помажу у пружању одређеног кредибилитета предузећима.

апликације за брисање слика
Више у вестима: Ова компанија нуди награде како би омела вашу приватност

Предузећа могу да уређују своје уносе преко пословне надзорне плоче у Гоогле претрази. Пронађите своје предузеће на Гоогле претрази и попуните све информације које недостају, укључујући фотографије, и моћи ћете да видите колико прегледа такође имате на листи.

„Подузећа са комплетним подацима о Гоогле-у имају двоструко већу вероватноћу да стекну поверење купаца, 38% вероватније да ће привући посете у продавници, а 29% вероватније да ће видети куповину“, додали су они.

Како то функционише?

Пријавите се на свој Гоогле пословни налог и потражите своје предузеће на Гоогле претрази. Видећете опције, попут „Уређивање информација“, „Додавање фотографије“, „Објава“, „Рецензије“ изнад листе предузећа.

боотабле бацкуп мац

Једном када кликнете на дугме за уређивање, поља која можете уређивати биће истакнута. Уредите информације и отпремите фотографије директно из Гоогле претраге и добро је да идете.

Власници предузећа моћи ће да виде колико прегледа њихових уноса добија и знају када корисници додају фотографију свог предузећа