banner

Гоогле је учинио интернет приступачнијим местом, не само пружајући један од најбржих претраживача, већ и многе друге продуктивне апликације уз њега, а једна од њих је Гмаил - понекад благодат, понекад бане - и такође ваш идентитет на интернет.

Место на коме обрађујете све своје формалне поруке е-поште канцеларијама, неформалне е-маилове пријатељима, породици и е-мапе за претплату из вашег омиљеног фудбалског клуба, часописа и тако даље - повезује вас на интернет.

Понекад ствари могу ићи на југ. То може бити погрешна веза или неугодан странац, који вас шаље у е-пошту са којим не желите да имате никакве везе.

Такође прочитајте: Овај алат помаже да шифрује ваше Гмаил поруке.

Али не брини. Не морате да вас муче ствари због којих не желите да вас муче, а за разлику од живота, Интернет вам пружа алате да бисте то могли учинити - Гмаил то такође ради.

Како блокирати некога на Гмаил-у на радној површини?

Пријавите се на свој Гмаил налог и отворите пошту коју је послала особа коју желите да блокирате.

Пронађите стрелицу усмјерену надоле у ​​горњем десном углу прозора поште, поред иконе одговора, и кликните на њу.

напомена 5 је

Изаберите „Блокирај (пошиљалац)“, а затим потврдите у искачућем прозору кликом на „Блокирај“.

Намењена особа ће бити блокирана и све поруке е-поште које им је послала слетиће у нежељену пошту. Нећете видети ниједну њихову е-пошту у примљеној пошти и сигурно нећете бити обавештени.

Како деблокирати?

Ако осећате кајање због блокирања наведене особе или сте случајно блокирали некога, не брините, деблокирање треба мало напора.

Једноставно идите на адресу е-поште од блокиране особе, кликните стрелицу усмјерену надоле у ​​горњем десном углу е-поште и изаберите „Одблокирај (пошиљалац)“.

Потврдите деблокаду на скочном прозору и све поруке е-поште овог пошиљатеља ће се сада појавити у вашој примљеној пошти и неће бити означене као нежељена пошта.

Како блокирати некога на Гмаил-у на Андроиду?

Блокирање некога на Гмаил-у путем Андроид уређаја једноставно је као и блокирање путем рачунара. Прво морате да приступите Гмаил апликацији и отворите е-пошту коју је послала особа коју желите да блокирате.

како да речју уредите слику

Тапните на мени са три тачке који видите у горњем десном углу поште.

Изаберите „Блокирај (пошиљалац)“ из падајућег менија. На екрану ћете бити обавештени да је пошиљалац блокиран, а сва његова е-пошта биће директно послата у мапу нежељене поште.

шта је зенмотион

Како деблокирати?

Деблокирање на Андроиду исто је као и деблокирање некога на Гмаилу путем радне површине.

Једноставно идите на постојећу пошту од стране пошиљаоца, тапните на мени са три тачке и на падајућем менију одаберите „Одблокирај (пошиљалац)“.

Како блокирати некога на Гмаил-у на иОС-у?

Нажалост, блокирање некога на Гмаилу користећи иПхоне или иПад није могуће.

Ако користите апликацију Гмаил на иОС-у, онда је ваша најбоља опклада приступ Гмаил-у преко рачунара или прегледача на уређају.

Такође прочитајте: Ова веб локација омогућава вам да прилагодите своју Гмаил адресу.

Покушајте са „захтев за веб локацију радне површине“ ако вам уобичајена веб апликација не дозвољава да блокирате.