banner

Имам групу пријатеља чији је основни циљ стварање и дељење видео записа о различитим стварима. А будући да је реч о групи, не може бити ништа боље од тога да те огромне видео датотеке приватно делимо путем бујица. Међутим, мора да постоји време за преузимање повезано са свиме и то је оно што не могу да поднесем када желим да гледам видео записе.

Дакле, осмислио сам механизам како да се ослободим периода чекања. Звучи занимљиво? Читајте даље ако сте бујица наказа. Не морате да мењате начин на који преузимате ствари. Оно што у ствари можете учинити је да их даљински управљате. То значи да би се рачунар код куће припремио док сте код куће. Треба само да нахраниш торрент везе које алат користи БитТоррент би требало да покупи и започне сјетву.

Изјава: Пазите да садржај који желите преузети није заштићен ауторским правима или је противзаконит у било којем смислу. Или би требало да имате дозвола пре него што почнете.

Најбоља ствар овде је да ако нађем нову везу када нисам код куће, не морам је чувати за референцу када се вратим. Могу да покренем преузимање тамо где сам. Ево како то радим користећи свој Дропбок рачун.

Андроид задатака Гооглеа

Белешка: Пре него што започнете, проверите да ли су на вашем рачунару инсталирани Дропбок и БитТоррент. Наравно да бисте га могли конфигурисати било који торрент клијент све док подржава конфигурацију.

Кораци за конфигурирање БитТоррент-а за аутоматско преузимање

Гурање веза торрента на ред на даљину само је један део процеса. Оно што је још важније је да БитТоррент треба да надгледа ред. Прво да конфигуришемо то.

Корак 1: Отворите БитТоррент. Иди на Опције -> Подешавања. Алтернативно, можете да користите Цтрл + П комбинација.

Корак 2: Када Подешавања појави се прозор, изаберите Каталози опција са левог окна.

3. корак: На десној страни, означите последњу могућност, Аутоматски се учитава. бујица из. Затим потражите директориј који алат треба да надгледа. Овде идите до директоријума Дропбок и изаберите директориј у њој. Направио сам засебну фасциклу по имену Торрентс.

Зашто ова мапа у Дропбок-у? Па, та мапа ће деловати као редослед торрента одакле ће БитТоррент покупити торрент датотеке.

Супер савјет: Постоји и услуга складиштења у облаку која се зове Макко. Омогућује вам преузимање торрента директно у облак.

центар за израду резервних копија и враћање

Даљинско управљање торрентима

До сад сте вероватно погодили шта ћу вам предложити. Кад год желите да покренете преузимање на даљину, потребно је да пронађете торрент и ставите га у своју Дропбок мапу са било којег вашег уређаја који покреће Дропбок.

Пошто је већина нас опремљена паметним телефоном или таблетом (који увек носимо), заиста можемо искористити овај процес. Наравно, морате имати Дропбок у њему.

Једном када је датотека на месту, Дропбок ће је синхронизовати са уређајем код куће. А када је синхронизација завршена, БитТоррент ће учитати торент из те мапе и започети сејање.

Виндовс 10 се искључује уместо сна

Дакле, када дођете кући, ваш систем ће бити спреман да послужи вашем расположењу. & # к1ф642;

Важна напомена

Постоји једна важна ствар о којој морате водити рачуна. Кад год покренете преузимање на БитТоррент-у, приказује се конфигурациони прозор за вас да одаберете спремање у мапу и сличне ствари. Обавезно има Не покажи то више означено. Иначе, окидач ће се зауставити на овом прозору и сетва се никада неће догодити.

Закључак

На овај начин никада нећете морати да губите време у чекању да се преузимање догоди. Поред тога, не морате да чекате да се вратите кући и покренете преузимање нечег занимљивог на шта сте наишли током дана. Да ли ће ти то помоћи? Реците нам у одељку за коментаре.

Супер савјет: Имамо неколико чудесних трикова о коришћењу Дропбок-а за синхронизацију ваших лепљивих белешки по рачунару и синкронизацију радних површина више рачунара. Не заборавите да их проверите.