banner

Ако на веб страници пронађете нешто занимљиво, тај део веб странице можете лако да поделите користећи претходно поменути Боунце. Али шта ако желите да поделите занимљив део онлајн видеа?

Можда наиђете на видео који се повлачи неколико минута пре него што се деси било шта цоол и смешно. У таквим видео снимцима је боље да обележите тачку на којој започиње забава и затим је делите. То је оно што Блипснипс заиста.

пс3 управљање налогом

БлипСнипс је мрежна услуга за означавање видео записа која вам може помоћи да сортирате ИоуТубе и Вимео видео записе и постави обележиваче у сваком видеу који ће ваше пријатеље довести директно до дела који желите да виде.

За почетак је потребна регистрација. Постоје два начина за коришћење Блипснипса: 1. Копирајте и залепите адресу веб странице у оквир на својој веб локацији или превуците 'БлипСнип Ит'боокмарклет на траци са алаткама прегледача, а затим кликните на њу док гледате видео.Видео клип ће се учитати на веб страници БлипСнипс када се кликне на дугме. Кликните на 'Плаи Ит' да бисте започели гледање видеа.

Причекајте истакнути тренутак или повуците навигациону траку до одређеног времена, кликните на дугме 'Означи то' и тада ћете моћи да напишете коментаре на тај део видео записа.

шта је зенмотион

Можете додати још ознака тако што ћете поново кликнути на „Означи“. Ако утврдите да нешто није у реду, само употријебите унакрсну везу осим посебне напомене да уклоните одговарајућу ознаку. Након што завршите, кликните на „Саве анд Схаре“ на дну да бисте довршили поступак.

Сада можете послати адресу веб странице коју је створио БлипСнипс својим пријатељима. Када се видеозапис почне репродуковати, кликните било који предмет означен као обележен да бисте прешли на унапред дефинисане делове.

Поред тога, увек можете управљати видео записима са ИоуТубе-ом или Вимеоом обележеним путем „Моје БлипСнипс“ странице.

Погледајте БлипСнипс да бисте обележили и обележили одређене делове ИоуТубе и Вимео видео записа.