banner

Понекад можете заборавити лозинку налога. Међутим, ако сте од претраживача тражили да упамти корисничко име и лозинку за ваш налог, можда бисте се могли само пријавити. То је зато што су корисничко име и лозинка претходно попуњени у обрасцу за пријаву ако их прегледач сачува.

У таквом сценарију можда ћете имати среће да преузмете лозинку или са налога или из меморије прегледача. То смо расправљали о проналажењу сачуваних лозинки у Фирефоку и Цхромеу.

Сада размислите о другом сценарију - рецимо, куцате лозинку и сигурни сте да је исправно куцате. Али, некако вам је више пута показано да је лозинка нетачна. Можда ваша тастатура не ради исправно и заиста погрешно куцате лозинку. Можда је то нешто друго.

Постоји брзи трик који ће вам помоћи да се извучете из ове ситуације и прочитате лозинку скривену под звездицама. Показаћемо вам како то урадити на Цхромеу и Фирефоку. И то ћемо учинити уз помоћ Прегледати елемент одлика.

Супер савјет: Ако се плашите чувања лозинки на Фирефоку, можда бисте требали испробати његову главну лозинку.дуал монитор гаминг

Најбољи део трика је што то није стална поставка. Дакле, не морате се бринути да ли сте поље за лозинку променили у текст. То је једнократно и важи само за сесију у руке.

Откривање лозинке на Цхроме-у

Корак 1: Отворите веб страницу или образац за пријаву са кога желите да откријете лозинку. Биће попуњен образац као у првом сценарију или сте можда унели нешто као у другом сценарију.

Корак 2: Кликните десним тастером миша на поље лозинке, а затим кликните на Прегледати елемент.

3. корак: Када то учините, прегледач ће бити подељен на две половине. Доња половина ће показати неки код (као на слици испод). Потражите нешто тако истакнуто плавим.

4. корак: Двапут кликните на типе '= лозинка' и промените у типе '= текст'.

Корак 5: У тренутку када удариш Унесите након промене кода ваша лозинка ће се открити у пољу за лозинку.

Откривање лозинке за Фирефок

Корак 1: Учините исто као у случају Гоогле Цхроме-а.

Корак 2: Кликните десним тастером миша на поље лозинке, а затим кликните на Прегледати елемент.

купити киаоми ми3

3. корак: Када то учините, прегледач ће приказати неке кодове и дугмад у доњој половини (као на слици испод). Потражите део лозинке који тражите. Идеално када кренете Прегледати елемент за поље лозинке је означено.

4. корак: Сада, двапут кликните на типе '= лозинка' и промените у типе '= текст'. Тренутак када ударите Унесите након промене кода ваша лозинка ће се открити у пољу за лозинку. Супер, зар не?

Закључак

Па, да ли сте заборавили лозинку и желите је вратити? Приказује се на обрасцу за пријаву, али не можете га прочитати? Желите да проверите да ли уносите исправну лозинку? То је вероватно најлакши начин за то. Наш једини предлог је да из очигледних разлога не покушавате на неком другом рачунару и на туђем прегледачу.

Топ Имаге Цредит: воодлеивондерворкс