banner

Прегледајући Оутлоок.цом, потпуно нову услугу е-поште од Мицрософта неки дан, споменуо сам како ће сервис заменити Мицрософтове сервисе е-поште Хотмаил и Ливе. Већ смо делили трикове попут тога како претворити своју стару адресу е-поште Хотмаил и Ливе у нову е-маил адресу Оутлоок.цом, увести Гмаил и контакте на друштвеним мрежама и још много тога.

Једна од функција коју сам волео на услузи Оутлоок.цом коју нисам нашао у Гмаил-у је могућност коришћења различитих псеудонима е-поште за надгледање једног налога е-поште. Ова функција је веома корисна када желим да моја адреса е-поште изгледа професионално испред мојих пословних сарадника, а истовремено желим да изгледа и чудно када шаљем пријатељима е-поштом. И све то док не морам да прелазим са различитих налога е-поште.

У Оутлоок.цом лако могу имати више псеудониме е-поште који упућују на једну примарну адресу е-поште.

Па да видимо како можемо да креирамо и користимо псеудоним е-поште у Оутлооку.

Прављење више алиасова Оутлоок.цом

Корак 1: Отворите Оутлоок.цом и пријавите се помоћу адресе е-поште Оутлоок.цом.Корак 2: Када сте у пристиглој пошти Оутлоок.цом, кликните на икону зупчаника близу корисничког имена у горњем десном углу и кликните на опцију Додатна подешавања поште.

3. корак: У Оутлоок подешавањима поште, испод Управљање опцијом вашег налога кликните на линк Направите надимак Оутлоок.

4. корак: Оутлоок.цом ће вас сада тражити да одаберете надимак е-поште за Оутлоок.цом. Можете преузети било коју адресу е-поште док год је доступна.

снап помоћни прозори 10

Једном када одаберете нови надимак е-поште за Оутлоок.цом, он ће се одмах активирати. Можете да креирате онолико бројева псеудонимеа е-поште колико желите. Сви надимци е-поште које креирате биће приказани као мапа у вашем Оутлоок.цом интерфејсу е-поште и сви долазни мејлови биће сортирани у складу са тим.

Закључак

Пребацивање услуга е-поште је тежак задатак, али Оутлоок.цом је мало олакшао пружајући ове дивне могућности. Ако сте управо чули за Оутлоок.цом, не заборавите да прочитате чланак о његовом детаљном прегледу да бисте брзо разумели услугу.

Топ Имаге Цредит: Колективно