banner

У једном од наших претходних постова показали смо вам како да онемогућите уграђену проверу правописа Фирефока и искључите трацкер историје. Сигуран сам да би наши читаоци који више воле Цхроме над Фирефоком волели да знају како би то могли учинити тамо.

Када се све заједно онемогући историја прегледача, у Цхроме-у не постоји таква ствар и прегледавање у режиму анонимности је једина опција која преостаје кориснику. Али сигурно можете да онемогућите уграђени речник у неколико једноставних корака.

Да бисте онемогућили Цхроме уграђену историју, кликните на икону француског кључа да бисте отворили Цхроме мени и кликните на Подешавања.

На страници за подешавања хрома кликните на Прикажи напредна подешавања при дну странице и кликните на дугме Поставке језика и провјере правописа.Појавит ће се страница с поставкама језика. Поништите избор опције Омогући проверу правописа и сачувајте подешавања.

андроид цастс андроид

То је све, сада ће вам више сметати црвене обојене подвлаке док записујете текст на Цхромеу. Ако сте Андроид корисник, не заборавите да погледате 2 корисна изванмрежна приступачна речника која можете да инсталирате на дроид.