banner

Ако користите Модерн Интернет Екплорер у оперативном систему Виндовс 8, можда сте приметили да се понекад блиц видеозаписи не учитавају на доста веб локација. Није то што Модерни Интернет Екплорер не подржава фласх видео снимке, већ их репродукује само на одређеним веб локацијама које су део листе коришћења компаније Мицрософт. Десктоп Интернет Екплорер сигурно подржава флеш видео снимке на свим веб локацијама, али зашто не поправити и модерну апликацију?

Пре него што вам покажем како можете да закрпите проблем на ИЕ 10, препоручио бих вам да пребаците на Цхроме због његових невероватних функција и боље корисничке приступачности. Међутим, ако и даље желите да наставите са ИЕ, погледајте да можемо додати веб локације у њену листу.

Додавање веб локација у списак ИЕ 10

Корак 1: Отворите Интернет Екплорер 10 у режиму радне површине. Ако се прегледач отвори у Модерном сучељу за вас, кликните десним тастером миша било где у ИЕ 10 и изаберите опцију Погледајте на радној површини из подешавања.

Корак 2: Након што се ИЕ 10 отвори у радном режиму, кликните на Алати и изаберите Подешавања приказа компатибилности.ограничите употребу података за Андроид

3. корак: Ако се то уради, отвориће се подешавања приказа компатибилности програма Интернет Екплорер 10. Овде уклоните чек из опције ДМицрософт учитао ажуриране листе компатибилности са Мицрософта и сачувајте подешавања. Овај корак осигурава да се веб локације које додате у листу не бришу када Мицрософт ажурира списак.

4. корак: Сада отворите Рун поље, откуцајте у командну белешку % ЛОЦАЛАППДАТА% Мицрософт Интернет Екплорер ИЕЦомпатДата иецомпатдата.кмл и притисните Ентер. Ова наредба ће отворити датотеку која прати веб локације за ИЕ 10.

Корак 5: Пронађите кључну реч у текстуалној датотеци и под елементом фласх типа гуидетецх.цом. Замените УРЛ гуидетецх.цом са веб локације коју желите да додате у листу. Додајте све веб локације које желите да додате и сачувајте датотеку када завршите.

Закључак

Тако смо могли омогућити блиц у Интернет Екплорер-у 10 за све веб локације. Међутим, будите опрезни пре него што додате веб локацију у листу за употребу јер то утиче на перформансе ваше батерије. Не додајте превише тога што бих рекао.

Пре него што закључим, желим да захвалим Марвину С, програмеру компаније КСДА, на овом невероватном трику. Настави Марвин!