banner

иОС очигледно има врло чудну грешку већ неколико година након чега се Аппле никада није бавио. Није широко распрострањена и ништа неће нанијети велику штету вашем иПхоне-у или иПаду, то је само мала сметња. Из неког разлога, потпуно насумично, када покушавате да прекинете везу са Ви-Фи мрежамаЗаборави ову мрежу дугме нестаје. У том случају, једини начин прекида везе био би потпуно искључивање Ви-Фи-ја.

Понекад је ова функција корисна ако покушавате поново успоставити мрежну везу или не желите више да се поново повежете на ту мрежу у будућности. Ако сте приметилиЗаборави ову мрежу опција у Ви-Фи подешавањима је изненада нестала без упозорења, нисте сами. Ево трика који је радио изнова и изнова како би га вратио.

подешавање апликације за гитару

Трик за повратак „Заборави моју мрежу“

Упркос томе што Аппле још увек не поправља ову чудну грешку, коју неки корисници иПхонеа и иПада спорадично добију, срећом постоји врло лако решење. Прво ћете ући у тоПодешавања а затим тапните наВи-Фи.

Ако сте већ повезани на Ви-Фи или га једноставно укључите, искључите га да бисте потпуно искључили Ви-Фи. Причекајте око пет секунди да бисте били сигурни да је потпуно онемогућен, а затим поново укључите Ви-Фи.

Помакните се доље на дну листе доступних Ви-Фи мрежа. Уместо да одаберете мрежу за коју ваш иОС уређај не жели да се отресе, тапкаћетеОстало… уместо тога.

Овде морате ручно да унесете у мрежу и лозинку, као и да изаберете врсту заштите. Прво унесите мрежно име, које је потпуно исто као и име које сте користили да бисте се аутоматски повезали.

политика лозинке за Виндовс 7

Белешка:Упишите назив мреже тачно како је. Не заборавите размаке и било које облике интерпункцијских точака.

Ако сте били повезани на мрежу без лозинке, то бисте већ требали учинити. Само тапнитеПридружити у горњем десном углу да се поново повежете на мрежу. Ако сте имали лозинку, прво одаберите врсту заштите.

Већина модерних заштићених Ви-Фи мрежа користи ВПА2 за сигурност, стога прво испробајте. Ако није, можете провјерити стражњу страну рутера како бисте пронашли врсту заштите која се обично налази уз лозинку. Или ако немате приступ рутеру, само наставите са покушајем и грешком док се успешно не повежете.

Након што одаберете врсту заштите, унесите лозинку и тапните наПридружити.

Требало би да се поново повежете са познатом Ви-Фи мрежом. Сад ако погодитеИнфо икону поред ње за више информација, требали бисте приметити да опција заЗаборави ову мрежу је обновљен. То је чудна мала грешка у иОС-у, да, али она се исправља прилично брзо и лако пратећи ове кораке.

делили гмаил налог

Ако желите да постанете Ви-Фи стручњак, погледајте наше Ви-Фи савете за иОС.

ТАКОЂЕ ВИДЕТИ:Како приступити дељеним мапама Виндовс на иПхоне-у (иОС) преко Ви-Фи-ја