banner

Претпостављам да мушкарца у петак немате крај вашег кревета. Неке телефонске централе имају пробудити позив позив... барем у мојој земљи (Индији) то је доступно по цени једног позива. Не знам за сваку земљу широм света, али изгледа да су две веб услуге осмислиле решење за то Америкаи Канада.

Две услуге које ћемо профилисати у наставку нуде: аутоматски телефонски позив за буђење бесплатно и дођите с неким додацима које ћемо видети за кратко време.

ВакеупДиалерВакеупДиалер је бесплатна услуга буђења која вас буди у одређено време које сте поставили на веб локацији. Морате да одредите време један дан раније. Додатна предност је што ВакеупДиалер може деловати љубазно и пробудити вас избором од 30 унапред снимљених порука насумично одабраних.

Друга додатна предност која ми се допала била је та што се не морате регистровати да бисте користили сајт и они такође не чувају ваше бројеве телефона. Само се тога мораш сетити не може да планира аутоматски позив за исти дан.

Вакеруппер

Вакеруппер се позиционира као услуга подсетника и више је богат функцијама него што је услуга аутоматизованог позива са претходног. Услуга подсетника за телефон зове вас у предвиђено време и такође репродукује опциону поруку са подсетником од 100 знакова. Пријављивање вам даје десет бесплатних аутоматских подсетничких позива заказати. Можете заказати позиве за исти дан - али треба постојати барем временска разлика 3 минута.

Вакеруппер има премиум услугу која вам даје гласовне подсетнике, дремање и понављајуће могућности позива, али тамо нећемо ићи док гледамо у слободне стране ствари.

Оба ова веб сервиса имају аспекте које можете користити да бисте повећали своју продуктивност. Ако сте у покрету, ове се услуге могу користити као резервне копије ... посебно ако дубоко спавате. Наравно, оба ова сервиса се такође могу користити за играње лутки, али дајмо предност тој сумњи. По мом мишљењу, аутоматизоване услуге буђења телефоном су нешто што би требало да држите у обележивачима данима за које једноставно не бисте били будни.

Цанон даљинско снимање

(виа Цибернетневс)