banner

Постоји неколико начина за слање информација на ваш Андроид телефон (или било који телефон у ту сврху) са рачунара. Користите интернетски алат за узимање биљешки попут Еверноте који увијек чува ваше податке у синхронизацији или можете користити алате попут Дропбок или СугарСинц (очигледно би требали да имају одговарајуће апликације на телефону). Пакао, можеш то послати е-поштом ако желиш да ствари буду једноставне.

шта је брз захтев

Све горе наведене методе саме по себи су цоол, али трају од неколико секунди до неколико минута, што не функционише ако ваша журба и журба невиђено примете. У таквим ситуацијама вам је потребно брже решење за слање података на ваш телефон који тренутно читате на рачунару, како бисте могли да наставите са истим подацима на телефону док сте у покрету.

Шта ако ти кажем да можеш послати све информације на ваш Андроид телефон (може бити веза до веб локације, упутства за вожњу, бројеви телефона) једним кликом?

Невероватно? Па кренимо !! Преузмите и инсталирајте проширење Гоогле Цхроме на телефон за прегледач Цхроме и апликацију Гоогле Цхроме за телефон на свој Андроид уређај.

Белешка: Апликација Цхроме то Пхоне је апликација за земљу и ако имате проблема са преузимањем, прочитајте наш водич о томе како можете инсталирати апликацију за земљу на свој Андроид уређај.Након што инсталирате обе апликације, добро је да кренемо. Проширење у вашем прегледачу делује као пошиљалац док ће апликација на вашем телефону деловати као прималац. Према основама умрежавања, потребна нам је приступна тачка за два уређаја за комуникацију и у тренутном сценарију ваш Гоогле налог ће се понашати као један.

Када покренете обе апликације, од вас ће се тражити да одобрите приступ вашем Гоогле налогу за пренос података. Након што поставите апликацију, све што вам треба је исправна интернетска веза на оба краја.

Да бисте послали везу, само кликните на дугме Цхроме то Пхоне у вашем прегледачу док сте на тој одређеној страници. Везе ће бити послане на ваш телефон, а ви ћете бити обавештени о истим. Ако сте одабрали да покренете везе аутоматски, отвориће ваш подразумевани претраживач на уређају и учитаће веб страницу за вас.

Ако пошаљете везу везану за апликације попут Гоогле Мапс, Маркет, ИоуТубе итд., То ће се догодити аутоматски покренути одговарајућу апликацију за вас на Андроиду. Такође можете да означите телефонски број и притиснете дугме на вашем прегледачу да бисте директно покренули апликацију за бирање броја са већ написаним телефонским бројем. Све што требате је да притиснете тастер за позив.

прозор упозорења о новој ставци

Моја пресуда

Проширење би могло бити корисно за оне који су обично временски ограничени и склони томе да садржај / податке оставе на средини јер требају одмах да изађу на крај. У ствари, и за остале Андроид кориснике ово би се требало показати корисним алатом јер преузима синхронизацију података на нови ниво директним отварањем апликација и свих, што сигурно има потенцијал да побуди бројне Андроид фанове и проблеме са продуктивношћу.

До сада се нисам суочио ни са једним проблемом приликом његовог коришћења. Ако сте љубитељ Цхроме-а и носите Андроид ремек-дело, сигурно ће вам се свидети комбинација!