banner

Чак и са мобилним планом података, иПади не могу нативно да пошаљу СМС. То не значи да не можете да разговарате са другима СМС-ом. Захтијева мало конфигурације на вашем иПхонеу или у апликацији треће стране.

Ваша најбоља опклада: континуитет са вашим иПхоне-ом

Ако имате и иПхоне и иПад који имају најмање иОС 8.1, то је све што вам је потребно за слање и примање СМС порука на вашем иПаду. Иако сте на свом иПаду, људи ће видети те поруке као да су на вашем иПхоне-у.

Како подесити свој иПхоне за слање СМС порука са свог иПада

Чудан дио ове поставке је да то радите на свом иПхоне-у, а не на иПад-у. Кад мало размислите, то има смисла. Ваш иПхоне преноси поруке са и на иПад. Да би ово функционисало, ваши иПхоне и иПад морају имати исту конфигурацију иЦлоуд налога на уређајима.замјена мац доцка

На вашем иПхоне-у идите на Подешавања -> Поруке. На средини екрана видећете Прослеђивање текстуалних порука. Тапните на то подешавање и видећете листу потенцијалних уређаја који могу пренијети поруке.

Већ имам два Маца конфигурирана за СМС “путем апликације Мессагес. Аппле поставља одредиште (Мац) тако да знате да су то МацОС системи. Средњи уређај је иПад и искључено је Прослеђивање текстуалних порука.

онемогући предложени садржај

Нисте сигурни како подесити свој Мац за СМС? Погледајте наш водич.

Када га укључим, Аппле шаље код на мој иПад који треба да унесем на мој иПхоне. То је из безбедносних разлога. Једном када унесете тај код, СМС поруке појавит ће се на вашем иПхоне-у и иПад-у. Тада на њих можете одговорити као и на било које друге поруке.

Ограничења и упозорења за коришћење СМС релеја континуитета на иПаду

Будући да ваш иПхоне преноси поруке, он мора бити укључен и повезан са мобилном мрежом. Ако је, на пример, ваш иПхоне у режиму авиона, СМС релеј неће радити. То је лумбар док сте у авиону. Можда ћете имати везу за пренос података, али ако ваш телефон нема мобилну колекцију, нећете имати пренос.

ИПхоне и иПад не морају бити близу један другом или у истој ВиФи мрежи. Ваш иПад ипак мора бити повезан на Интернет. Ова веза може бити путем бежичне везе или мобилне везе за пренос података. Ако користите везу за пренос података и имате ограничење података, поруке ће у вашем плану података рачунати не у вашем плану слања порука. Ако добијете пуно текстуалних порука са прилозима, можда ћете пожељети да искључите ову функцију.

Најбоља алтернатива за кориснике који нису иПхоне: Гоогле Воице

Гоогле Воице је бесплатан и даје вам наменски број телефона. Тај број може да прима телефонске позиве и текстуалне поруке. Телефонски позиви неће радити с иПада, али текстуалне поруке хоће. Они апликацију Гоогле Воице раде на иПад-у, али је дизајниран за иПхоне екран. Када добијете текстуалну поруку на свој Гоогле Воице број, можете да одговорите из апликације или из е-поште.

хром менаџер екстензија

Желите ли апликацију Гоогле Воице за иПад ?: Испробајте ГВ Цоннецт. То је 2,99 УСД, али је потпуно оптимизовано за иПад.

Остале иПад апликације за СМС / ММС поруке

Испробао сам неколико ових алтернативних апликација. Дају вам број телефона и апликација дјелује као улаз на ваш иПад. ФрееТоне и нектплус одлично се сналазе не само за текстуалне поруке, већ и за телефонске позиве. Добијате неколико бесплатних порука за пријаву. Након тога можете плаћати месечну претплату, купити канту порука или гледати огласе / одговарати на понуде да бисте добили више бесплатних кредита. Не свиђа ми се ова опција са још једним бројем телефона; зато је више волим да је држим у Гоогле Воицеу.

Испробајте ВхатсАпп: То је корисна алтернатива Мессагесима и упоређивали смо је са две апликације.

То што сте на иПад-у не значи да не смете пропустити текстуалне разговоре.