banner

Већ смо говорили о ДАЕМОН Синц помоћу којег корисник може да синхронизује медијске и личне датотеке са рачунара и паметног телефона и са њега. Једини разлог за увођење апликације је због ажурирања верзије 2.0 на БитТоррент Синц. Дођавола! Требали су ми сати да схватим шта све има о апликацији и ствари се могу компликовати за нормалног корисника.

На пример, нисам успео да синхронизујем датотеке и фасцикле између телефона са Андроидом и рачунаром и 20 минута касније, открио сам да је прави разлог била разлика у времену од 10 минута између телефона и рачунара. Можете само замислити ниво фрустрације у којој сам био. Али, нећу дозволити да вам се то догоди.

Ево детаљног водича о синхронизацији датотека и фотографија између рачунара и телефона помоћу БитТоррент Синц и ради једноставности, описао сам три различита сценарија у којима можете да користите апликацију. Сада, пошто већина корисника користи мобилни телефон, Апликација за синхронизацију рачунара како би пребацили фотографије са уређаја на рачунар, то бисмо прво преузели.

Белешка: Апликација се фокусира на како је користити. Инсталација и почетно постављање апликације су у потпуности исте, а за било коју помоћ можете потражити наш претходни водич.

Синхронизујте фотографије помоћу БитТоррент Синц

Након што се апликација на рачунару и мобилном уређају покрене и када сте именовали уређај, видећете опцију која се зове Резервна копија камере. Када укључите опцију, биће вам дата могућност да копирате генерисану везу или да је пошаљете е-поштом примаоцу. Пошто се веза треба отворити на рачунару на којем желите да синхронизујете фотографије, пошаљите је е-поштом себи и отворите је на рачунару.

лепршава птица назад

Када отворите везу на рачунару, она ће аутоматски покренути инсталирану БитТоррент апликацију и конфигурисати фасциклу за синхронизацију. Од вас ће се тражити да подесите локацију фолдера у коме ће се синхронизовати све фотографије са датог телефона.

Ради додатне сигурности, телефон ће поново затражити дозволу пре него што синхронизација започне. Знат ћете брзину преноса и предвиђено време које је преостало за завршетак преноса на рачунару као и мобилној апликацији. Процедура је слична за иОС и Андроид, а интерфејс је сличан на обе платформе.

Синхронизује додатне датотеке са Андроид-а

Због затвореног окружења иОС-а, из телефона се могу синхронизовати само фотографије и видео снимци. Али Андроид корисници могу да конфигуришу апликацију за синхронизацију додатних датотека и мапа. То може бити резервна мапа или фасцикла за преузимање. Да бисте додали фасциклу, тапните на икону плус у и изаберите Нова резервна копија. Апликација ће вам тада дати неке од најчешће кориштених мапа, заједно с опцијом избора прилагођене локације.

Једном када одаберете, поново је иста прича. Баш као приликом прављења резервних копија фотографија. Пошаљите себи везу до рачунара и подесите пренос.

На тај начин можете подесити синхронизацију из телефона са апликацијом БитТоррент ПЦ. Погледајмо сада како да подесите синхронизацију мапе помоћу рачунарске апликације.

Синхронизује датотеке са рачунара на мобилни или са рачунара на рачунар.

На корисничком сучељу за ПЦ апликацију кликните на Додајте фасциклу и изаберите фасциклу коју желите да синхронизујете са телефоном. То може бити или нова фасцикла или постојећа. Од вас ће се тражити да поставите ограничења синхронизације пре него што се фасцикла дода на листу синхронизованих фасцикли у БитТоррент Синц. Веза мапе се може послати е-поштом на други рачунар да бисте поставили синхронизацију.

надјачати светлост екрана андроид

Ако желите да додате фолдер на Андроид или иОС уређају, можете директно скенирати КР код на телефону помоћу дугмета за додавање мапе. КР код за скенирање може се генерисати коришћењем опције дељења на радној површини.

Андроид корисници ће морати да одаберу локацију за синхронизацију на СД картици где ће датотеке бити сачуване. Корисници иПхонеа неће имати ту опцију. Али истовремено ћете морати ручно отворити сваку датотеку и сачувати је помоћу одговарајућих апликација.

То је то

Ако идете професионално, можете директно упарити уређаје и уштедјети време у слању и примању веза. Такође добијате опције селективне синхронизације и архиве за праћење брисања било које датотеке на било којем од уређаја. Али све су то за професионалне кориснике. Ако само желите да синхронизујете фотографије и резервне копије апликација, водич је довољан.