banner

Са паметним телефонима који се развијају и по изгледу и у перформансама, све више и више људи је почело да га користи за прегледавање веба. Иако прегледавање веб локација на паметним телефонима има своју предност, нису сви мобилни прегледачи постали пунољетни. Узмимо за пример Андроид претраживач. Посао се обавља, али оставља толико жељеног.

Имајући то у виду, нема претраживања иновација када је у питању претраживач за Андроид. Један од таквих прегледача који се издваја у партији за Андроид је Долпхин ХД Бровсер. Раније смо је преузели када смо споменули зашто је претраживач који се мора испробати, али од тада је овај прегледач прошао надоградње и сада је свом имену додан „ХД“ заједно са корисним функцијама које се испоручују уз њега.

Брзи савет: Делпхин прегледач такође подржава приватно прегледавање на Андроиду, тако да је то још један разлог да га користите преко Андроид-овог матичног прегледача.

Подршка гестима

Уз подршку покрета можете отворити веб локације и кретати се функцијама прегледача као што су затварање или отварање картице са преласком прста. Да бисте користили гесте, кликните на малу икону дупина у доњем левом углу екрана или траке са менијима и идите на картицу геста. Овде можете нацртати свој гест, али пре него што урадимо било који цртеж, прво га конфигуришемо. Кликните на дугме подешавања да бисте отворили страницу са подешавањима кретње у прегледачу.

да ли вам снапцхат спрема снимке

Овде можете видети гесте уобичајених веб локација које посећујемо попут Фацебоока и Гооглеа. Једноставно можете да напишете назив веб странице у текстуално поље и притиснете дугме ОК да додате гесту. Алат ће препоручити нову гесту за вашу веб локацију и на вама је да је прихватите или унесете измене. Након што се одлучите, кликните на дугме Готово да сачувате нову гесту.

Само будите сигурни да не стварате сукоб или приближну утакмицу. Алат за падајуће пада на врху даје вам пуно идеја гестикулације ако нисте у могућности да се одлучите.

како користити цлипулар

Дугме са више акција омогућава вам да подесите покрете за навигацију. Само погледајте, нема потребе да то правите, јер што их више и више будете користили, убрзо ћете их запамтити.

Вратите се јастуку за гесте и нацртајте своју прву гесту. Ако су се прсти померили исправним редоследом, догодиће се одговарајућа акција. То је било све што си могао направити прстом, да видимо шта још можеш учинити без додира екран телефона уопште.

можете ли да користите квизлет ван мреже

Долпхин Сонар

Сонар дупина, тик уз гесту делфина, може се користити за Управљање гласом Делпхин претраживач. Можете да отворите веб локације, крећете и претражујете Гоогле само разговором са телефоном. Само протресите телефон да подигнете сонар за делфине и почнете да говорите.

Претпоставимо да желите да отворите Фацебоок, само реците 'фацебоок' сонару. Такође можете да изговорите низ који желите да претражите на Гооглеу, само проверите да нисте ни прегласни, ни превише мекани.

Помоћу индијанског акцента и мирног окружења успео сам да постигнем успех од 70%, али може варирати од особе до особе и услова буке у позадини, па пробајте срећу.

Закључак

Импресионирана сам обе функције и користим га сваки дан да бих прегледавање учинила мало мање компликованим. Обе карактеристике иду руку под руку. Када је бучна позадина, геста функционише у реду, али када између мене и сонара не чује звук, волим да разговарам са својим телефоном и наређујем му да отвори веб локацију или нађе нешто на Гооглеу.