banner

Тражите паметни телефон с оловком? Самсунг-ова нова Галаки Ноте8-ова оловка опција је коју би свакако требало да искористите.

Додајући водећи хардвер и функције компаније Ноте8, Самсунг је надоградио С Пен како би пружио више функционалности и већу осетљивост својим корисницима, који су чекали дуго од трагедије Галаки Ноте7.

блокирај огласе иос 9

Самсунг је углавном стајлинг на стилусу као продајно место за своју Ноте серију. Са ових пет карактеристика на Ноте8-овој оловци, компанија обећава да ће одржати своју репутацију.

Прецисион Цонтрол

Нова С Пен задржала је висок ниво осетљивости од 4096 од Ноте7. То корисницима олакшава руковање писачем док скидају кратку белешку или потписују важан ПДФ. Врх С Пен-а је такође сужен на скоро 0,7 мм да би имао предност пред конкурентима (мало их постоји).

Ваздушна команда

Кад год извадите С оловку из њеног кућишта или притиснете дугме са његове стране док лебдите изнад екрана, појављује се искочни мени са лако доступне десне стране са новим функцијама, укључујући Ливе Мессаге.Ливе Мессаге

Кул нова функција омогућава вам да креирате цртеже, анимиране текстове или уживо емојисе и користите разне покрете оловком за чак уређивање фотографија. Такође вам омогућава да делите персонализоване поруке на апликацијама за друштвене мреже које подржавају анимиране ГИФ-ове.

Више простора за Мемос

Проширени простор до 100 страница у Сцреен Офф Мемо функција вам омогућава да правите белешке и белешке које су причвршћене на екран увек укључен.

Преведи и претворити у покрету

С побољшаном функцијом превођења и претварања, С Пен вам омогућава да лебдите изнад миша како бисте преводили читаве реченице и одломке. Функција превођења изграђена је на Баиду АПИ-ју у Кини, који подржава само 28 језика.

У осталим земљама ова функција користи Гоогле Транслате платформу која јој омогућава да подржава до 71 различита језика. Нова функција такође омогућава тренутну конверзију валута и мерних јединица из целог света.

Такође прочитајте:Самсунг Галаки Ноте8: први утисак

Поврх тога?

Оловка Галаки Ноте8 такође вам омогућава да увећате и одаберете одређене одељке на екрану који побуђују ваше интересовање. СаСмарт Селецт функцију, такође можете да делите изабрани садржај на платформама друштвених медија.

Оутлоок цопи састанак

У комплету је и Галаки Ноте8 ПЕНУП, његова друштвена мрежа за дељење уметности насталих коришћењем С Пен. Проширио је своју колекцију слика из којих корисници могу да одаберу и изразе своју креативност. Штавише, С Пен је такође отпоран на воду и прашину са ИП68 оценом сличним претходнику.