banner

Гоогле+ Хангоутс је вратио „групу“ у видео ћаскање. Договорено је да су постојале и друге групе групних видео цхатова пре Гоогле+ Хангоута, али са Гоогле-ом то једноставно значи тренутну жалбу. То може бити поанта, али групни видео ћаскање пронађите више апликација у пословним подешавањима. Лични разговори су више ... па, лични. Али алат је оно што од тога правимо, а групни видео цхат се не разликује.

Од соба за видео цхат које се могу користити за додир с базама са пријатељима и планирање наших догађаја, до њиховог коришћења као алата за учење у стварном времену, користи се много. За шта ћете користити ова четири бесплатна и веб базирана алата за групни видео цхат? Испробајте их са пријатељима и јавите нам. (кредитна слика: цогдогблог)

Белешка: Листа говори о - како је наведено у наслову - најбољим бесплатним и „интернетским“ групним алаткама за видео цхат, што значи оне које не укључују инсталацију софтвера било које врсте. Зато се немојте изненадити ако овде не пронађете алате попут Скипе-а.

Гоогле+ ХангоутОво је Гоогле-ова услуга која је успешно успела да поново ухвати „бузз“ (намењен пункцији) и натерала Фацебоок да се свиди својим лајковима. Гоогле+ Хангоутс је неприметно интегрисан са вашим Гоогле налогом и омогућава вам да се директно разговарате о видео цхату са до девет особа. Можете да видео ћаскате као група са одређеним круговима на вашем Гоогле+ или да доведете било кога другог са позивницом. Морате да инсталирате Гоогле додатак за глас и видео. Након тога морате само да кликнете дугме Хангоут да бисте започели сесије ћаскања.

андроид молескине тимепаге

Хангоут постаје виртуална соба, а чланови ваше групе могу се придружити и отићи како желе. Можете да играте игре, гледате ИоуТубе видео записе и делите радне површине. Недавно је Гоогле представио Гоогле+ Хангоутс уживо који вам омогућава да уживо емитујете своје Гоогле+ кругове и ИоуТубе канал.

Имајте на уму да је уобичајено ћаскање у другим Гоогле производима нешто другачије него Гоогле+ Хангоут цхат.

Меетингс.ио

Меетингс.ио је још једно уредно групно решење за видео цхат које вам омогућава да разговарате лицем у лице пет људи одједном. Меетингс.ио је идеалан за одржавање вишестраних видео конференција на мрежи, јер можете унапред заказати конференцију тако што ћете свој састанак навести, одредити датум и време, а такође и његово трајање.

еагле гет довнлоадер

Позовите људе е-поштом или СМС-ом (а врло брзо и телефоном). Људи се могу придружити и напустити било када, а то не утиче на конференцију. Сала за састанке добија јединствену УРЛ адресу коју поново можете да користите поново. Собу можете поставити као јавну или приватну. Такође можете да делите Нотепад да бисте снимили записе или било које друге белешке, делили датотеке и такође делили екране.

Тиницхат

Тиницхат је један од најбржих начина за брзо стварање групних видео цхат соба. Можете да направите сопствену собу и позовете остале да се придруже или се алтернативно придруже било којој другој соби која је већ у етеру. Можете да пошаљете преко УРЛ-а своје собе за ћаскање како би се други могли придружити. Морате се регистровати да покренете сопствену собу за ћаскање или се аутентификујете када се придружите нечијој другој. Именик соба је распоређен према категорији. Такође, Тиницхат вам омогућава да уграђујете четничке собе на свој блог или веб локацију.

Сифонр

Не требате се регистровати да бисте се придружили Сифонру. Тако да то вероватно чини брже од Тиницхата када је у питању успостављање групне конференције за видео цхат. Треба само да унесете тему и одредите чет као јавни или приватни и настављате. УРЛ цхат собе можете послати другима, а неограничен број људи може се придружити. Прилагођене собе такође се могу поставити са неколико кликова. Прилагођене собе имају још неколико опција као што су лозинка за пријем, опција објављивања у стриму и дељење датотека. Такође можете да уградите своју собу за ћаскање на блог или веб локацију.

тоггл вс жетва

ЛивеМинутес

ЛивеМинутес има полирано сучеље, а бесплатна колаборативна апликација за видео састанке пружа вам неколико функција као што су дељење екрана (одлично за заједничко гледање презентација), коментаре докумената у стварном времену и, наравно, видео цхат док сте о томе. На крају, апликација генерише извештаје о састанцима за које требате погледати. Нећу овде детаљно разговарати о томе, јер смо то већ проверили детаљним прегледом овде - ЛивеМинутес је невероватно (и бесплатно) веб решење за конференције.

Коју бисте од ових пет одабрали? Да ли ће то бити Биг Бротхер звани Гоогле+ Хангоутс или мањи или релевантни играчи? Обавестите нас.