banner

За пуно људи, сарадња је кључ за несметан живот. То може бити с вашим пословним партнером који сједи на другом континенту или само дијелите листу намирница са својим значајним другим. Када је у питању сарадња на послу, постоје алати много. Али нешто тако једноставно као што је брза дељење листе намирница не треба алат са паковањем функција; све што је потребно јесте могућност дељења списка обавеза.

Ако желите да делите било коју врсту списка, било да је то нешто успутно са члановима породице или списак задатака са члановима вашег тима, погледајте Вундерлист.

јаибирд рун вс самсунг ицонк

Шта је Вундерлист?

Вундерлист је апликација обвеза / продуктивност која постоји већ годинама. Бесплатно је и има клијенте за иОС, Андроид, Мац, Виндовс, веб па чак и за уређаје Киндле Фире. Велике су шансе да, ако поседујете уређај који се може повезати на интернет, он може покренути Вундерлист на овај или онај начин.

Почетак рада с Вундерлистом

Све стране које су укључене у процес мораће да имају своје Вундерлист рачуне. Пријавите се за једну, преузмите апликације и спремни сте за рад.

Белешка: Иако је Вундерлист моћан и брз кад је реч о нотификацијама, мобилне апликације се не ажурирају више од 6 месеци (иПхоне апликација још увек нема иОС 7 стајлинг). Много корисника у Виндовс-у пријављује да је апликација гадна и успорена. Тестирао сам веб и иПхоне апликације и они су били чврста стијена.

Како направити и делити листу

Клизните с лијеве стране мобилне апликације и додирните Додајте листу. Опција је доступна на бочној траци у апликацијама за радне површине.

Дајте му име и листа се креира.

Сада можете да притиснете и задржите наслов листе и додирнете Позовите људе дугме да делите листу или из приказа листе, тапните на стрелицу лево и изаберите икону позваних људи.

Сада додајте поруке е-поште чланова вашег тима или пријатеља и породице који користе Вундерлист. То би требао бити е-маил којим су се пријавили за услугу.

Позив за дељење листе биће им послан.

Како прихватити позивницу

Примаоци ће добити е-пошту са које ће се моћи придружити листи. Али ти нене треба да отворите апликацију за пошту.

Вундерлист има уграђен систем нотификација и то је најбоља ствар у овој апликацији. Поред иконе ћете видети икону обавештења Вундерлист логотип у бочној траци. Додирните га да бисте видели позиве или промене. Овде можете прихватити позивницу.

Како функционише дељење

Дељење листа је заиста једноставно. Свако може додати нове предмете, провјерити их, архивирати их, промијенити детаље - читавих девет метара.

претварач броја у реч

О свим тим променама биће обавештени сви чланови групе. Обавештења можете искључити ако то постане досадно.

Као што рекох, обавештења су најбољи део овог посла. Брзи су и бржи него што сам мислио да ће бити. Олакшавају овај цео процес дељења.

Гледајући опције

Ако само користите иОС уређаје и немате ништа против тога да платите, погледајте апликацију под називом Сило. Кошта 2 долара, али препоручује се од тврдог корисника.