banner

Мало ко може да доведе у питање ненадмашну популарност и успех Леагуе оф Легендс. Више-акциона и више-стратешка игра за више играча, у којој се види више од 100 милиона активних играча сваког месеца, прерасла је у саму легенду током последњих једанаест година.

Сви знамо да играње ове игре није само тако једноставно као што је покупити контролу над играма и притиснути дугме за покретање. Ова игра остаје уз вас!

пангу огледало довнлоад

Дакле, ако сте неко ко се узбуђује због најмањег спомињања Леагуе оф Легендс, за вас смо саставили феноменалну листу ХД позадина за обожавалац.

Белешка: Да бисте преузели ове слике, десном типком миша кликните слику по вашем избору и кликните Спреми слику као. Алтернативно, користите линкове за преузимање испод сваке да бисте их добили у пуној резолуцији.

1. Фиора - Гранд Дуелист

Да ли сте знали да је Фиора постала шеф Куће Лаурент, након што је убио оца у смртоносном двобоју у Кући сечива?

Преузмите ову позадину у пуном квалитету2. Сага о чаробњацима и демонима

Оживите акцију напумпавања Леагуе оф Легендс уз ову цоол позадину, где се најмоћнији јунаци у свемиру боре против једног од дивљих чудовишта из мора. Врло мотивирајућа позадина, зар не? Убијте демоне док долазе.

У случају да нисте знали, у овој је игри пет врста змајева - облак, пакао, планина, океански змајеви и старији змајеви.

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

3. Придесталкер

Небеско бљештавило, велики мјесец и најстрашнији ловац на цијелом Валорану, ова позадина снима тајанственог Ренгара у ономе што најбоље ради - скачући из сјене.

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

4. Легенде

Компанија 'Риот Гамес', компанија која стоји иза Леагуе оф Легендс, основали су Марц Меррилл и Брандон Бецк. Меррилл и Бецк су бивши студенти бизниса Универзитета Јужна Калифорнија.

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

5. Тхресх, управник ланца

Да ли сте знали да Тхресова коса може формирати привез с првим непријатељем и може да их омамљује око 1,5 секунди?

пауков човек далеко од куће позадина

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

6. Мало сунца

Ко је рекао да се позадине за игре морају вртети само око главних ликова. У већини случајева позадине и анимације су превише лепе да би се игнорисале. Ево једног познатог подријетла из Леагуе оф Легендс који ће вам олакшати рачунар.

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

7. Јањетина и вук

Ако волите позадину радне површине у нијансама беле и тамно љубичасте боје, ево која савршено одговара рачуну - етерични бели стријелац (јањетина) и њен обогаћени љубичасти вук.

Да ли сте знали да су ова два лика један од ретких првака који раде у пару? „Никада једно… без другог“ је оно на што се заклињу.

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

8. Ватрени ветрови

Ова позадина снима саму суму Леагуе оф Легендс - дивљи, луди и врући као ватра. Јесам ли споменуо недодирљив?

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

9. Чување духа

Иако је било много живописних предочења моћи Духовне гарде, сматрам да је ова слика заиста очаравајућа. Плавкасто нијанса очију и задимљена црно-сива позадина чине солидну комбинацију. Овај је за вас ако желите да видите Духа Чувара Удира у свој својој слави.

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

10. Приче о змајевима и ратницима

Чини се да свет (још увек) има чудну фасцинацију змајевима и њиховим ватреним ставом. Ако се сећате, обично већина емисија и игара које се врте око средњовековне ере имају тему змаја.

нови 2дс кл покебалл

У свету Леагуе оф Легендс, змајеви су моћна чудовишта и обично се налазе у близини Суммонер'с Рифт-а.

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

11. Судија

Које су ствари које тражите у позадини за играње? Боја, главни лик или њихове надљудске моћи?

Ако ме питате, више волим суптилну комбинацију све три. Ста је са тобом?

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

12. Њихове очи

Да ли сте знали да је Леагуе оф Легендс постигао свој први значајни корак (100 000 истодобних играча) у прва два месеца од свог покретања?

Преузмите ову позадину у пуном квалитету

Спреман за проблеме?

Игре, било да је мултиплаиер игра или оффлине пуззле игра, сигуран су начин да вас трансформишу у свет маште. Ако мене питате, ја сам алл-ин за играчки дан (молим само стратешке игре). Ста је са тобом?