banner

Адобе Пхотосхоп је одавно краљ алата за уређивање фотографија без сумње, али софтвер се често може осећати натеченим и мало превише компликованим за основне или чак посредне потребе. Чини се да је овај проблем такође без обзира на платформу.

иОС је одавно дом великог броја могућности за Пхотосхоп, тако да није превише тешко пронаћи било коју апликацију за уређивање фотографија, преузети је и произвести жељени резултат. На Андроиду је то мало другачија прича. Да бисте неке од ових ловних послова искористили за вас, ево наше листе најбољих три алтернативе Адобе Пхотосхоп-у за кориснике Андроид-а.

1. Тоолвиз Пхотос

Изузетно је колико алата, филтера и ефеката долази у апликацији Тоолвиз Пхотос. Толико је много тога што Тоолвиз заправо одваја даје свакој функцији икону унутар апликације, а иконе се протежу на пет страница: напредне, тонирајуће, алате, ефекте и друге.

Тоолвиз вам омогућава да направите скоро све измјене које се сјетите. А ако то не можете да смислите, помоћу претраживања пронађите алатку коју тражите. Сваки алат има више опција подешавања и за дубље уређивање. Само неке од многих функција у Тоолвиз-у укључују: алат за исцељивање, алат за изрез, фластер, уклањање грешака, аутоматско подешавање, тонове коже, перспективу, мозаик, налепнице, оквире, бљесак сочива, рибље око, скицу, апстракт и инверт.Посебно вриједи истакнути алат за исјечак, јер вам омогућује одабир и израду прозирних ПНГ-ова.

Ако додирнете три тачке поред сачувати, Тоолвиз вам омогућава да се вратите уназад и погледате све измене које сте направили и преусмерите било које од појединачних промена унутар временске траке. Ово вам драматично долази кад схватите да волитенеки ваших претходних измена, али не волите друге.

прилагођене тастатуре иос 8

Бесплатна апликација Тоолвиз не подржава слојеве, али осим што је приближно толико колико ћете стићи до Пхотосхопа на Андроиду ради прецизног уређивања.

прозори 10 заглавили приликом гашења

2. Снапсеед

Снапсеед је Гоогле-ова бесплатна, напредна апликација за уређивање фотографија за Андроид. Долази са десетинама алата за уређивање или трансформисање ваше слике, плус десетине филтера које се појединачно примењују и подешавају.

Неки од укључених алата су РАВ развој, обрезивање, ротација, трансформација, четка, зацељивање, вињета и селективно подешавање. Такође можете направити нормалне промене помоћу алата за подешавање слике попут аутоматског прилагођавања, светлине, засићења, контраста и још много тога.

Плус алати имају чак и своје подкатегорије. На пример, моја омиљена функција у Снапсееду је перспективни модификатор, део алата за трансформацију. Омогућује вам промену хоризонталне или вертикалне перспективе слике, а затим аутоматски интелигентно попуњава недостајуће комаде након трансформације.

Филтри се такође испоручују у неколико категорија: замагљивање објектива, сјај сјаја, тонски контраст, ХДР скапа, драма, грунге, зрнати филм, винтаге, ретролук, ноир, црно-бели и оквири. Можете фино подесити филтере након што се примене и још више забрљате са бојом.

Последња важна карактеристика Снапсеед-а су снопи, који вам омогућавају да вратите се на преглед свих измена које сте направили на фотографији и затим по потреби преусмерите било коју од појединачних промена.

За разлику од Пхотосхопа, Снапсеед није баш сјајан за стварање фотографија, али је и даље феноменално за уређивање и вредна апликација за свакога кога треба да има.

3. Пиклр

Пиклр је помало сличан Инстаграму на стероидима. Не пружа баш ону снагу коју има Пхотосхоп апликација, али то надокнађује у одељењу за креативност.

Апликација вам омогућава да додате широку палету живописних и живих ефеката и филтера, плус неколико оквира и обруба. Можете да употребите четкице за осветљење, затамњење, пиксело или цртање како бисте истакли или смањили одређене области фотографије или само уредили целокупну слику помоћу 12 различитих алата попут лечења и црвених очију.

Текстуална алатка је најбоља од свих апликација на овој листи. Можете да додате више линија текста преко фотографије, изаберете између неколико опција фонта и стајлинга, плус промените непрозирност, боју и поравнање. Укључени пакети фонтова и фонтова су дивни и изражајни.

Такође можете да направите сјајне колаже са десетинама оквира, обруба и величине. Само одаберите одвојеноКолаж функција након отварања апликације.

Пиклр је свеукупна пристојна и бесплатна апликација која је солидна за аматере који желе да смирирају фотографије и додају им мало пизазза.

влц видео филтри
Савет:Нажалост, ниједна од ових апликација не подржава слојеве слика. Али добро решење овог проблема је преузимање лагане апликације као што је Пхото Оверлаи да бисте уредили и комбиновали слојеве према потреби. Онда када имате равну слику, увежите је у уређивач фотографија по вашем избору да бисте постали креативни.

ТАКО ПРОЧИТАЈТЕ:3 апликације камере за Андроид да би добили ефекте филтрирања у реалном времену док снимате фотографије